Allah Selamatkan Kamu.. !

Assalamualaikum, Welcome to aNas nO HouSoku :) Any typos don't blame me, blame AutoCorrect :P Syukran! "Warning! May Contain Bahasa Rojak, Spelling and Grammatical errors" [The Author]

Saturday, December 15, 2012

Half-way =D


السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُه

Alhamdulillah, sedar tak sedar dah hampir 3 bulan kat Jordan ni… hmmm, and we just completed our 2nd exam for this first semester of our very first year. so, coming for us will be the final exam starting 29th December for biolab, and all the exams will contribute 40% marks since the first and the second exams are already 60% All praises to Allah, not to brag or something, I have exceed the passing marks for every subjects.. =) HAHA okay ni baru pass okay.. insyaAllah I’ll keep up the momentum even though the weather here keeps slowing me down.. hahaha it’s so nice to sleep when the night is actually longer than the day, sampaikan nak bangun pagi pergi ke lecture pun teramat sangatlah malasnya hahahaha .. (okay, jangan tiru perangai macam ni.. =P )

Entah kenapa lepas habis 2nd exam ni, tetibe je layan balik semua movies harry potter.. hmm mungkin sebab naza penuhkan TL aku dgn tweets harry potter movie marathon dia, budak2 ni pun kat bilik lain belake layan harry potter tetiba..  sampai mama cakap kalau ada subjek HP aku mesti boleh score A++++ gitu, hahaha  pastu pesan jangan sampai terbawak harry potter dalam exam hall nanti.. insyaAllah will keep that in my head… dan sekarang instead of studying I’m googling for “read harry potter online” hahaha crazy me I guess you might say =P on a second thought its kinda nostalgic you know, I grew up with harry potter =D
you just never get bored =)


And sometimes this comes to my mind, that if I can read all the 7 series of HP over and over again..  Because I happened to understand more about the story after each reading and it somehow more enjoyable..  but why not with A-Quran? Cuba kira balik dah berapa kali khatam Al-Quran, adakah dengan setiap kali khatam tu kita makin faham..? bahasa Arab belajar, Quran terjemah pun ada.. at least there should be some improvement I suppose.. hmmm still loads more room to improve insyaAllah..
Okay till the next time =)

the author

CATCH ME BECAUSE YOU CAN :)

Instagram

Blacy Smiley - Haha Bucktooth