Allah Selamatkan Kamu.. !

Assalamualaikum, Welcome to aNas nO HouSoku :) Any typos don't blame me, blame AutoCorrect :P Syukran! "Warning! May Contain Bahasa Rojak, Spelling and Grammatical errors" [The Author]

Saturday, December 15, 2012

It's FOURTEEN-TH 14th


السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُه

14 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14 14
empat belas - fourteen - أربعة عشرة 

This number has many meanings to me.. =) Haha, but don’t get me wrong it’s not like a lucky number or whatsoever..
Well besides my birthdate, 14 December 2011 was the first day of me becoming alumni of SBPIT…  Not to mention that actually I left the school on the night before...

And the other event was dated on the 14th September, my departure from KLIA to JORDAN and start a new life journey as a university student I can say  :/ so it has been 3 months now I set foot here, Alhamdulillah things are doing fine except that the water at my sakan will constantly and completely use up on Thursday L but things are fine, bak kata pepatah alah bisa tegal biasa… hahaha XD.

Well, hmm actually, I can’t believe that I’d left school for a complete year.. I miss my friends though we frequently stay connected via twitter or facebook.. Ehsan, Izzul (paling susah nak contact! Hahaha), Razwan, Nadzir, Idzuan and you too of course J nak kabo nye 5 years of friendship will never be replaced and has  its own unique value as I will have another  5 years set of friends here J and my friends here too are GREAT! =) Friends are friends and they cannot be compared… orang cakap nilah pelbagai ragam dan membuatkan kita unik mungkin! J

Setahun lepas macam ni, tak tahu pun akan sambung belajar kat Jordan.. berangan tu adalah tapi main-main jelah takdelah yang mengharap giler-giler punya.. hahaha sebab aku ni bukannya jenis yang ada target yang jelas sangat time lepas spm haritu, ingat lagi malam last kat sekolah tu, punyalah kelam kabut nak packing barang sebab kena balik malam tu jugak, pastu last isya’ kat surau ghazali lagi.. =’) nostalgik betul, kelakar pun ada bila ingat balik… Sekarang ni junior muda setahun pun dah habis sekolah.. perghh cepat betul masa berlalu. Time sure is something very mysterious!

“Sometimes, you will never know the true value of a moment until it becomes a memory”

Past, Present and Future…
3 completely different moments with only 1 millisecond in difference…
The question is how well we take benefits from em… J

Okay, dah cukup cukup layan perasaan… Haahaa kita fikir pasal masa depan pulak dengan manfaatkan masa sekarang! Yeahh =D

the author

CATCH ME BECAUSE YOU CAN :)

Instagram

Blacy Smiley - Haha Bucktooth