Allah Selamatkan Kamu.. !

Assalamualaikum, Welcome to aNas nO HouSoku :) Any typos don't blame me, blame AutoCorrect :P Syukran! "Warning! May Contain Bahasa Rojak, Spelling and Grammatical errors" [The Author]

Monday, February 27, 2012

saya GEMBIRA =) haha

 السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُه


end of November - Mid December
Yeah! dah bebas.. SPM is over!
Bye2 sekolah, miss everything there..

end of December - HNY January 2012
Happy New Year Friends~
PLKN, malasnya!

Sepanjang Januari
Penatlah keje harini..
kte amik kelas memandu..
I'm attending this and that stuff
Februari
Alhamdulillah.. tadi dah pass test JPJ..

these are what I got from being online almost 15hours a day
in fb.. the trends of my friends at my age will post in their status update..
kn?kn?kn?
oklah mmglah x sume.. aku pun bukannya pegi PLKN, bukannya keje.. bukannya pergi mane2 course pun..
nganggur je selain gi kelas driving..

memang inilah kn, benda2 yg common SPM leavers will do.
Haha.. =] bende yg aku nak cakap sebenarnye dlm post kali ni...

~ALHAMDULILLAH~
aku dah pass test driving bhg 2 dn 3  siang td..
cuak giler2lah tadi.. 
kelas 16 jam akhirnya berakhir..
malas dah nak pergi tempt tuh.. haha
malas nak drive kereta manual lagi..
akhirnya~ aku join jugak korang kawan2 aku yg dh dapat lesen.. walaupun ak amik kereta je..

penat menunggu dari pukul 10.30 sampai 4.30 baru balik..
tak apelah.. balik dgn perasaan puas, gembira dan syukur yg teramat..
TQ Mr Dass.. my family for the financial and moral supports and my friends too
(x yah sebut name ek, nnti ad org bangga nama dia first.. haha =P)
pegawai JPJ pun terima kasih byk2..

hurm.. lepas nih.. kawan2 dr pahang especially..
kalau dtg shah alam nih..
bolehlah kita pegi jalan2 naik kete.. kalau xde pape halanganlah.. haha
lepas nih mesti lagi byk tugasan nak kene buat kat rumah..
beli itu beli ini, pergi situ, pergi sini..
tapi xpelah.. aku OK jer..

WHAT'S LEFT NOW IS-----> SPM RESULT! -----> 11A+
sama2 lah kita doa ek.. kawan2, 
sebagai usaha dan ikhtiar kita yang menunjukkan betapa tingginya tahap kebergantungan kita sebagai hamba kepada ALLAH SWT dalam mengharapkan kejayaan..
semoga kejayaan yang cemerlang dalam SPM inilah yang terbaik buat kita, kerana Allah akan memberi sesuatu yang terbaik buat hambanya.. dan pastinya penuh HIKMAH!!

amin.amin.amin.amin.amin.amin.amin.amin.amin.amin.amin.amin.amin.amin.amin.amin.amin.amin.

p.s : sorry for the long post.. hehe

the secretary of my own...


CATCH ME BECAUSE YOU CAN :)

Instagram

Blacy Smiley - Haha Bucktooth