Allah Selamatkan Kamu.. !

Assalamualaikum, Welcome to aNas nO HouSoku :) Any typos don't blame me, blame AutoCorrect :P Syukran! "Warning! May Contain Bahasa Rojak, Spelling and Grammatical errors" [The Author]

Friday, February 17, 2012

huh.. what a day~

 السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُه

sejujurnya hari ini x berape best!
pagi2 bgn bdak damia ni kejut.. oklah lyn die jap pastu tidurbanguntidurbangun...
so today, with full of enthusiasm i fully prepared myself mentally and physically to attend my 4th driving class at the circuit.. yeah notice that my FOURTH class on the 16th of february.. and tomorrow 17th, genaplah umur lesen L aku sebulan jd selayaknya aku amik test JPJ..
yelah aku ngaku.. ak bukanlah hebat sgt driving nih.. naik bukit tu pun kaki ak pening nk balancekn nk timing stop ats line pun mcm errr sket.. tp xpelah thats what learning process is.. learn from silly mistakes and improve ourselves.. so bglah aku byk2 sket kelas spy ak boleh men kete kancil buruk tuh.. = ='

yeah! i was quite pissed..
i mean damn!
boleh plak kau cancel class last2 minute!
well i can tolerate that but without telling me? not even a single call of notice?
janji kul 2.. ak call.. ckp kelas cancel alasan.. ramai org..
xlah ko yg ckp ad kelas harini and should be akulah orang tu yg tgh belaja..
aku mintak kelas pagi ad org.. ptg boleh pastu cancel??!!
dan byk lagilah kes2 lg sblm nih..
postponed  1 jam.. ak tggu half an hour at the side road.. penatlah mcm nih..

well i'm TIRED of waiting.. i HATE waiting i DETEST waiting..
mmg pun klu kt skolah dlu ak mls nk tggu org jln je dlu nnti cacth up lah..
org tggu ak pun ak x suka.. i like to take my time no need to rush if i don't have to..
Friday pukul 10.00 smpi <12.00
mak aku kate x pyh sbb bkn boleh pecaya hbis kul 12 ..
kang tuptup dh nk kul1.oo SOLAT JUMAAT..!

so next week.. dh request nk kelas pagi isnin selasa ko xbg. mintak rabu khamis..
klu cancel lg.. ALLAH jelah yg tau..

nk buat JPJ test 20 feb tp die kate x bolehlah awal sgt on the road pun blom lg kn..
pastu kate 27 oklah fine 1 week.. but if this keeps going on.. smpi bila2 pun x abis!
(sbnrnye ak pun x sure QTI ke JPJ test yg die mksdkn.. let's just hope that it's the jpj test)
but still i respect you as my teacher..  (hopefully)

dan ramai pulak kawan2 aku yg dh dpt P.. congrates to all of you..
ERA (kpi aku hehe).. arif2 dan mea pun kn..
jealous sungguh aku..

okay then lets put all the sad story aside.. 
siang2 kne layan kerenah budak damia nih.. nseb baiklah ad tab die sng sket..
ptg lepas asar amik baby khadijah plak..
almaklumlah baby kn nangis jelah kalau x jumpe mama die..
kesian~ due2 anak sdare ak nih tggu mak diorang balik..
uncle anas (ceh name glamour), atuk dgn nenek je ada kat umah layan korang and not to forget. moyang pun ad.. =]

p.s : pesal dh mcm luahan je nih? haha.. klaka2..

وَمَڪَرُواْ وَمَڪَرَ ٱللَّهُ‌ۖ وَٱللَّهُ خَيۡرُ ٱلۡمَـٰكِرِينَ (٥٤) 
And they (the disbelievers) schemed, and Allah schemed (against them): and Allah is the best of schemers. (54)
dan kamu merancang, dan Allah juga merancang, dan sebaik-baik  perancang ialah ALLAH (54)
Surah Ali 'Imran 3:54


Allah knows the best for us~ insyaALLAH pasti ad hikmahNya disebalik semua ujian ini..


the secretary of my own...



CATCH ME BECAUSE YOU CAN :)

Instagram

Blacy Smiley - Haha Bucktooth