Allah Selamatkan Kamu.. !

Assalamualaikum, Welcome to aNas nO HouSoku :) Any typos don't blame me, blame AutoCorrect :P Syukran! "Warning! May Contain Bahasa Rojak, Spelling and Grammatical errors" [The Author]

Sunday, January 20, 2013

Semester BREAK!


السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُه

Alhamdulillah, nak 3 minggu jugak exam weeks kitorang kat sini… exam-nya 5 je, gap kemain panjang.. hihihi dah jadi macam cuti sebenarnya cuma mind tak berapa nak free daripada memikirkan exam tu jelah tapi kemain layan movie timu tu hiihihi.. fuhhh J akhirnya habiss pun 1st semester of the very first year… Out of 5 subjects, dah dapat 2 markah final result (1st + 2nd + final) THANK ALLAH AL-HAKIM, everything turns out to be fine… Have to keep up the good work, eh? for the next 2 semesters to come and throughout 5 years here, alongside with spiritual atau dalam bahasa mudahnya pembangunan rohani, insyaAllah do pray for ourselves and everyone else including me =D we surely want to be better than yesterdays right? The Hardest part I think is istiqamah, but have faith in Him and ask for His help, obviously we can’t manage anything without Him… wallahu’alam :D
Enough said… after final exam what awaits? SEMESTER’s BREAK! Yeayy :D
So, banyaklah planning ada yang pergi Mesir, UK, Italy, Jaulah Jordan dan Balik Malaysia… :’D bestnya balik rumah!!

Aku? Hmmm, Alhamdulillah rezeki murah dapat habiskan waktu cuti dengan melaksanakan ibadah umrah insyaAllah 22 February gerak dari irbid pastu pergi Madinah then Mekah… Tajdid niat bukan pergi sebab murah, bukan sebab nak habiskan waktu cuti, bukan untuk melancong bukan untuk shopping tapi insyaAllah niat ikhlas untuk beribadah kepada Allah... InsyaAllah semua baik2 sahaja… taklimat dah pun dengar, barang belum packing, duit harini kut convert tak pun esok, tengoklah bila.. Hmmm, macam malas nak cerita panjang2 nanti balik umrah baru cerita lagi full version punya J Ya Allah excitednya! Tak boleh main2 kena serius, persediaan itu mesti dari segenap aspek tak boleh main redah je terus pergi Baitullah al-Haram… Ya Allah Bantulah, hambamu ini~~

Mari menjadi Tetamu Allah :)

KELUARGA, KERABAT, SAHABAT & SAUDARA
insyaAllah, akanku kenang kalian dalam doaku :’D

The Author

CATCH ME BECAUSE YOU CAN :)

Instagram

Blacy Smiley - Haha Bucktooth