Allah Selamatkan Kamu.. !

Assalamualaikum, Welcome to aNas nO HouSoku :) Any typos don't blame me, blame AutoCorrect :P Syukran! "Warning! May Contain Bahasa Rojak, Spelling and Grammatical errors" [The Author]

Thursday, March 21, 2013

a WAKE UP Call


السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُه

“Life is not a bed of roses… sometimes you might be at the top of the world and sometimes you might get slipped… but always do remember that every fall is not the end, instead buck up and rise again, stronger! As long as you are alive there is always room for improvement”

Alhamdulillah akhirnya selesai jugak 1st exam untuk 2nd semester ni.. results pun dah dapat… tapi entahlah rasa macam tak berapa nak perform the marks were good above average but not that excellent…  syukur, selesai sudah mengadu kepada Allah dan parents :’)  dan harapnya insyaAllah dapat perbaiki diri… bukan semua orang boleh dengar keluhan kita yedok? Macam2 respon yang kita boleh dapat ada yang cakap…

“redha je dengan result, next exam boleh usaha lagi”
“kau dah usaha dah memang takat ni je, bersyukur jelah”
“ehh?! Okaylah tu markah kau! Cuba kau fikir ramai lagi yang lagi rendah daripada kau…”
“Itulah kau, target tinggi sangat, bila dah tak dapat kan dah kecewa”

Tak kisahlah kau nak cakap apa pun, well as for me kalau ada orang mengeluh kat aku, I’ll try to soothe and hear from more than talk to them.. because sometimes they just want to express themselves. Even sometimes I do that.. hihihi

[teringat izzul time kat sekolah dulu, selalu tepuk2 bahu sambil cakap takpe usaha lagi kau dah buat yang terbaik… hahaha memang bengang habis ah macam menganjing je but it turned out to be a good laugh :’) ]

 Mama said to me,
 “HAA, anas overconfident ni, kurang berdoa, or maybe you felt contented with yourself”
OUCH!! HEADSHOT!

Err, I’ll take that advice with open heart, just a reminder to myself, all knowledge that you gained are HIS. And this is what I call a WAKE UP call from HIM… To remind us that Studying is compulsory no matter how genius you are… and don’t get too proud with your achievements and fell kinda like superior to others because everything occurs according to His Will… insyaAllah everything is the best for us J

 

Ohh dan tidak lupa jugak kepada batch Predominate95 SBPIT, Congrats for your results no matter how it turned out to be like :) Allah has the greatest plan for you…All your hardworks will be paid off if not today perhaps it will be tomorrow… Good Luck in your future undertakings... itupun kalau ada yang baca… hahah XD

The Author

CATCH ME BECAUSE YOU CAN :)

Instagram

Blacy Smiley - Haha Bucktooth